Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og finsnitt vårløk og riv salat i strimler. Smør aïoli på lefsen, legg på lakseskiver, dryss på finstrimlet salat og vårløk. Rull sammen og del den i to på skrå. Slike wraps kan varieres med det man har av grønnsaker og pålegg. Lett å ta med seg i farta.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk lefse
  • 2 ss aïoli
  • 100 g finstrimlet isbergsalat
  • 3 stk vårløk
  • 2 skive røkelaks

Fremgangsmåte

  • Rens og finsnitt vårløk og riv salat i strimler. Smør aïoli på lefsen, legg på lakseskiver, dryss på finstrimlet salat og vårløk. Rull sammen og del den i to på skrå. Slike wraps kan varieres med det man har av grønnsaker og pålegg. Lett å ta med seg i farta.