Asiatiske kveitebiffer med wokgrønnsaker

Grønnsaker og fisk i wok gir en utrolig god smak til hverandre. I denne wokretten har vi både kveite, krabbekjøtt og ørlite chili. Alt ligger til rette for et herlig måltid.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Kveitebiffer

Sitronsaus

Fremgangsmåte

Kveitebiffer: Bland kveite og eggeplommer lett sammen. Tilsett fløte i en tynn stråle og bland sammen til en lett og løs farse. Ha i limesaft, chili, hvitløk og ingefær. Tilsett krabbekjøtt og bland godt med en slikkepott. Smak til med salt og pepper.

 

Sitronsaus: Bland sammen crème fraiche, yoghurt, limeskall, sitronsaft- og skall. Smak til med salt og pepper.

 

Bløt hendene i vann og form kveitefarsen til små biffer. Stek dem deretter i smør i ca. 2 minutter på hver side.

 

Varm rapsoljen i en wok og wok grønnsakene til de er ferdige. Tilsett salt og pepper. Wok deretter potetbåtene.

 

Server kveitebiffene med potetbåter, wokede grønnsaker og sitronsaus.

Legg til på Min side
Del på Facebook