Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Stek løken myk i olje - 5-6 minutter. Rør inn karri og stek videre i 1-2 minutter.

    Tilsett blomkålbuketter, vann og tomater og kok retten videre til blomkålen så vidt er mør - 5-7 minutter.

    Rør inn spinatbladene til slutt.

    Server blomkålkarri rykende varm med godt brød til.

    Om du ikke ønsker en ren vegetarisk rett, kan du tilsette strimler av stekt kylling.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk hakket løk
  • 2 ss olje
  • 2 ts karri
  • 1 stk blomkål i buketter
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater - gjerne med chili og basilikum
  • 3 dl vann
  • 100 g frisk spinat - småbladet/babyspinat
Grønn skål med blomkålkarri

Fremgangsmåte

  • Stek løken myk i olje - 5-6 minutter. Rør inn karri og stek videre i 1-2 minutter.

    Tilsett blomkålbuketter, vann og tomater og kok retten videre til blomkålen så vidt er mør - 5-7 minutter.

    Rør inn spinatbladene til slutt.

    Server blomkålkarri rykende varm med godt brød til.

    Om du ikke ønsker en ren vegetarisk rett, kan du tilsette strimler av stekt kylling.