Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Brun karbonadedeig, løk og hvitløk i olje. Bruk en gaffel til å smuldre opp.

    Ha i tomater, chili, bønner og krydder. La alt koke sammen noen minutter. Smak til.

    Pensle mais- eller hvetetortillas med smør.

    Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader C i ca. 10 min.

    Fyll kakene med kjøttsaus, rull sammen og server med rikelig salat, paprika, hakket chili eller agurk og rømme.

    Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • Kjøttsaus:
  • 400 g karbonadedeig
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk grovhakket løk
  • 2 ss olje til steking
  • 4 stk flådd tomat i terninger
  • 1 stk rød chili - uten frø, finhakket
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • ½ ts karve
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
Miljøbilde av burritos servert sammen med en grønn salat

Fremgangsmåte

  • Brun karbonadedeig, løk og hvitløk i olje. Bruk en gaffel til å smuldre opp.

    Ha i tomater, chili, bønner og krydder. La alt koke sammen noen minutter. Smak til.

    Pensle mais- eller hvetetortillas med smør.

    Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader C i ca. 10 min.

    Fyll kakene med kjøttsaus, rull sammen og server med rikelig salat, paprika, hakket chili eller agurk og rømme.

    Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.