Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Kok byggris som anvist på pakken (12-15 min.). Ta dem opp og la dem renne av.

    Legg byggris tilbake i kjene og tilsett smør som får smelte sammen med revet parmesan. Smak til med litt sitronsaft og sitronskall.

    Rør inn hakkede urter.

    Server byggotto som en liten kveldsrett med litt salat til eller som tilbehør til middag.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 pose byggris
  • 2 ss smør
  • 1 dl revet parmesan
  • revet skall og saft av ½ stk sitron
  • 2 dl hakkede friske urter
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok byggris som anvist på pakken (12-15 min.). Ta dem opp og la dem renne av.

    Legg byggris tilbake i kjene og tilsett smør som får smelte sammen med revet parmesan. Smak til med litt sitronsaft og sitronskall.

    Rør inn hakkede urter.

    Server byggotto som en liten kveldsrett med litt salat til eller som tilbehør til middag.