Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • 1. Varm opp en wok med litt olje og wok kyllingbitene. Krydre med chili, salt og pepper.

    2. Ta ut kjøttet fra woken og ha i litt mer olje. Wok resten av ingrediensene.

    3. Vend i kyllingbitene og østerssaus. Server.

     

    Tips: Dryss gjerne granateplekjerner over ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g kyllingfilet i biter
  • 2 ss olje
  • ½ g rød chili i ringer
  • salt og pepper
  • 2 stk eple i båter
  • 2 stk gulrot i staver
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • ½ stk grønn squash i staver
  • 1 stk rødløk i båter
  • 6 stk hakkede soltørkede tomater
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)

Fremgangsmåte

  • 1. Varm opp en wok med litt olje og wok kyllingbitene. Krydre med chili, salt og pepper.

    2. Ta ut kjøttet fra woken og ha i litt mer olje. Wok resten av ingrediensene.

    3. Vend i kyllingbitene og østerssaus. Server.

     

    Tips: Dryss gjerne granateplekjerner over ved servering.