Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i store terninger. Her kan du utmerket godt bruke annen fisk, f.eks. kveite. Brun fisken raskt i olje, ta dem opp og legg dem til side.

    Brun løk og karri i olje til løken er gyllen. Hell på vann og kokosmelk og la løken surre til den er møre.

    Rens sukkererter og del dem i to eller tre.

    Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Legg dem over i kaldt vann og flå skinnet av. Del tomatene og fjern frøene. Skjær tomatkjøttet i terninger.

    Legg fisk, sukkererter og tomater i karrisausen og la retten surre 3-4 minutter til alt er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og server ris til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g breiflabbfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk løk i tynne ringer
  • 3 ts karripasta
  • 1 dl vann
  • 1 dl kokosmelk
  • 250 g sukkererter
  • 2 stk tomat
  • salt og pepper etter smak
Fiskekarri med tomater på hvitt fat

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i store terninger. Her kan du utmerket godt bruke annen fisk, f.eks. kveite. Brun fisken raskt i olje, ta dem opp og legg dem til side.

    Brun løk og karri i olje til løken er gyllen. Hell på vann og kokosmelk og la løken surre til den er møre.

    Rens sukkererter og del dem i to eller tre.

    Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Legg dem over i kaldt vann og flå skinnet av. Del tomatene og fjern frøene. Skjær tomatkjøttet i terninger.

    Legg fisk, sukkererter og tomater i karrisausen og la retten surre 3-4 minutter til alt er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og server ris til.

OPPSKRIFT PÅ FISKESUPPE MED FENNIKEL

Nesten ingenting er bedre enn hjemmelaget fiskesuppe! Her er fennikel en selskreven ingrediens. Vi viser deg hvor enkelt det er...