Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fres løk og sopp i olje i en varm panne. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris. Dette kokes i ca 20 minutter. Ha i resten av grønnsakene og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk finhakket løk
  • 3 ss olje
  • 200 g frisk sjampinjong i terninger
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 1 stk finhakket grønn chili - uten frø og hinner
  • 3 stk gulrot i skiver
  • 2 skive knollselleri (sellerirot) i strimler
  • 2 båt presset hvitløk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte

  • Fres løk og sopp i olje i en varm panne. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris. Dette kokes i ca 20 minutter. Ha i resten av grønnsakene og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.