Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær squash og søtpotet i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller et annet jern som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.

    Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.

    Bland grønnsakspagettien med en smakfull saus og server retten rykende varm med et dryss revet parmesan.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 stk skrelt søtpotet
  • 1 stk grønn squash
  • 50 g revet parmesan

Fremgangsmåte

  • Skjær squash og søtpotet i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller et annet jern som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.

    Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.

    Bland grønnsakspagettien med en smakfull saus og server retten rykende varm med et dryss revet parmesan.