Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær biff i strimler. Varm opp wokpannen og ha i 1 ss jordnøttolje. Wok biffen i 1 minutt mens du vender forsiktig om. Legg biffen til side.

    Del sukkererter og asparges i to. Del blomkål i passelige buketter. Skjær paprika i strimler og squash i terninger.

    Ha resten av oljen i woken. Tilsett grønnsakene og ingefæren og wok i 2 minutter på sterk varme under omrøring.

    Legg biffen tilbake i woken.  Wok ytterligere i 1-2 minutter under forsiktig omrøring til  biffen er ferdig.

    Tilsett soyasaus og sesamolje og dryss over pinjekjerner. Rør forsiktig om og server woken umiddelbart med kokte risnudler ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 150 g baby gulrot
  • 150 g sukkererter
  • 150 g grønn frisk asparges
  • 150 g blomkål
  • ½ stk gul paprika
  • ½ stk rød paprika
  • ½ stk grønn squash
  • 300 g biff
  • 2 ss jordnøttolje
  • 2 ss lys soyasaus
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 225 g kokte risnudler

Fremgangsmåte

  • Skjær biff i strimler. Varm opp wokpannen og ha i 1 ss jordnøttolje. Wok biffen i 1 minutt mens du vender forsiktig om. Legg biffen til side.

    Del sukkererter og asparges i to. Del blomkål i passelige buketter. Skjær paprika i strimler og squash i terninger.

    Ha resten av oljen i woken. Tilsett grønnsakene og ingefæren og wok i 2 minutter på sterk varme under omrøring.

    Legg biffen tilbake i woken.  Wok ytterligere i 1-2 minutter under forsiktig omrøring til  biffen er ferdig.

    Tilsett soyasaus og sesamolje og dryss over pinjekjerner. Rør forsiktig om og server woken umiddelbart med kokte risnudler ved siden av.