Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell poteter, løk og hvitløk. Skjær poteter og paprika i terninger og hakk løk og hvitløk.

    Surr grønnsakene litt i en kjele med olje. Rør i tomatpuré og krydder. Tilsett buljongen og knuste hermetiske tomater..

    La gryten koke under lokk i ca. 15 minutter.

    Skyll bønnene godt i kaldt vann og la dem renne av. Bland dem inn i gryten. Smak til med salt og pepper.

    Server gryten f.eks. med en spiseskje crème fraîche som er smakt til med litt revet sitronskall.

    Ferskt brød smaker kjempegodt til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk potet
  • 2 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts paprikapulver
  • ts karve
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hvite bønner
  • smak til med salt og pepper
Gulasj med bønner

Fremgangsmåte

  • Skrell poteter, løk og hvitløk. Skjær poteter og paprika i terninger og hakk løk og hvitløk.

    Surr grønnsakene litt i en kjele med olje. Rør i tomatpuré og krydder. Tilsett buljongen og knuste hermetiske tomater..

    La gryten koke under lokk i ca. 15 minutter.

    Skyll bønnene godt i kaldt vann og la dem renne av. Bland dem inn i gryten. Smak til med salt og pepper.

    Server gryten f.eks. med en spiseskje crème fraîche som er smakt til med litt revet sitronskall.

    Ferskt brød smaker kjempegodt til.