Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg. Ta kjøttdeigen ut av pannen.

    Stek gulrøtter og stilkselleri raskt i pannen. Legg kjøttdeigen tilbake i pannen og tilsett de andre ingrediensene.

    Stek peanøtter i tørr, varm panne til nøttene blir gylne. Bland nøttene inn i woken. Varm opp og smak til med salt og pepper.

    Server woken nystekt med brød, kokt ris eller nudler og strø på finhakket frisk koriander rett før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje
  • 2 stk gulrot i tynne skiver
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl vann
  • ¼ dl østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 2 båt hvitløk - knuste
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • dl peanøtter

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg. Ta kjøttdeigen ut av pannen.

    Stek gulrøtter og stilkselleri raskt i pannen. Legg kjøttdeigen tilbake i pannen og tilsett de andre ingrediensene.

    Stek peanøtter i tørr, varm panne til nøttene blir gylne. Bland nøttene inn i woken. Varm opp og smak til med salt og pepper.

    Server woken nystekt med brød, kokt ris eller nudler og strø på finhakket frisk koriander rett før servering.