Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær kylling i strimler. Stek kjøttet raskt i olje. Rens chili for frø og hinner og finhakk den.

    Skrell ananasen og del fruktkjøttet i biter.

    Del grønnsakene i strimler og stek raskt i olje. Bland alle ingrediensene i woken og la det koke noen minutter.

    Smak til med salt og server med fullkornsris.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 150 g sukkererter
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk rødløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 stk gul paprika i strimler
  • 1 ts gul karripaste
  • 1 dl revet frisk ingefær
  • 2 båt hakket hvitløk
  • ½ stk frisk ananas
  • saften av ½ stk lime
  • smak til med salt

Fremgangsmåte

  • Skjær kylling i strimler. Stek kjøttet raskt i olje. Rens chili for frø og hinner og finhakk den.

    Skrell ananasen og del fruktkjøttet i biter.

    Del grønnsakene i strimler og stek raskt i olje. Bland alle ingrediensene i woken og la det koke noen minutter.

    Smak til med salt og server med fullkornsris.