Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finsnitt kålen veldig tynt og stek den i en kjele til den er myk. Skjær purren i tynne ringer og tilsett den i kålen.

    Ha så i resten av ingrediensene. Skjær pølsen i biter og smak til med salt og pepper.

    Server retten med kokte poteter eller ris.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g hodekål
  • 1 stk purre
  • 3 ss smør
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 stk røkt kjøttpølse av kalkun
  • smak til med salt og pepper
Kålgryte med pølse i sort stekepanne

Fremgangsmåte

  • Finsnitt kålen veldig tynt og stek den i en kjele til den er myk. Skjær purren i tynne ringer og tilsett den i kålen.

    Ha så i resten av ingrediensene. Skjær pølsen i biter og smak til med salt og pepper.

    Server retten med kokte poteter eller ris.