Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok tagliatelle som anvist på pakken. Avkjøl. Du kan gjerne bruke en annen pasta.

    Skjær nykål i brede strimler og dypp dem i kokende vann. Avkjøl.

    Finhakk vårløk og kruspersille.

    Bland ingrediensene til dressingen og bland alt sammen til en kremet salat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 100 g tagliatelle
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 bunt vårløk
  • Dressing:
  • 6 ss kesam mager
  • 2 ss lettmajones
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 båt hvitløk - hakket
Oppskriftsbilde av kremet nykålsalat med tagliatelle servert i en blå bolle.

Fremgangsmåte

  • Kok tagliatelle som anvist på pakken. Avkjøl. Du kan gjerne bruke en annen pasta.

    Skjær nykål i brede strimler og dypp dem i kokende vann. Avkjøl.

    Finhakk vårløk og kruspersille.

    Bland ingrediensene til dressingen og bland alt sammen til en kremet salat.