Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk løk og hvitløk og la det surre i olje i en wok eller stor stekepanne til løken er blank.

    Tilsett paprika og stilkselleri i biter, sukkererter delt i to og finhakket chili uten frø og hinner. La alt surre i ca. 1 minutt.

    Tilsett karri, fløte og ananaslake/juice. Smak til med sukker og salt.

     

    Skjær ananas i biter og banan i skiver og tilsett i sausen sammen med finstrimlet kinakål og reker like før servering.

     

    Varm opp og server med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olje
  • 1 stk rød paprika
  • 1 pk sukkererter
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • stk rød chili
  • 3 ts karri
  • 2 dl matfløte
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • ¼ dl ananasjuice (lake fra boksen)
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • ¼ ts sukker
  • ¼ ts salt
  • 1 stk banan
  • 300 g rensede reker
  • ¼ stk finsnittet kinakål

Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk løk og hvitløk og la det surre i olje i en wok eller stor stekepanne til løken er blank.

    Tilsett paprika og stilkselleri i biter, sukkererter delt i to og finhakket chili uten frø og hinner. La alt surre i ca. 1 minutt.

    Tilsett karri, fløte og ananaslake/juice. Smak til med sukker og salt.

     

    Skjær ananas i biter og banan i skiver og tilsett i sausen sammen med finstrimlet kinakål og reker like før servering.

     

    Varm opp og server med godt brød til.