Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper og ta opp kyllingen fra woken.
    Wok kinakål og grønnsaker. Vend i kyllingkjøtt og woksaus.
    Fordel woken på fire tallerkner og dryss over reker og pinjekjerner. Pynt med friske urter og lime i båter, server.

    Tips: Server gjerne ris og nudler til, men dette er ikke nødvendig hvis du woker ekstra mye grønnsaker.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g strimlet kyllingkjøtt
  • 1 ss peanøttolje
  • salt og pepper
  • ¾ stk kinakål strimlet
  • 1 pose strimlede wokgrønnsaker
  • 60 g ferdig woksaus
  • 2 dl reker
  • 4 ss ristede pinjekjerner
  • 8 blad friske urter til pynt
  • 4 stk lime til pynt

Fremgangsmåte

  • Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper og ta opp kyllingen fra woken.
    Wok kinakål og grønnsaker. Vend i kyllingkjøtt og woksaus.
    Fordel woken på fire tallerkner og dryss over reker og pinjekjerner. Pynt med friske urter og lime i båter, server.

    Tips: Server gjerne ris og nudler til, men dette er ikke nødvendig hvis du woker ekstra mye grønnsaker.