Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del kyllingfiletene i små biter. Stek dem rask i olje i en wok eller stor panne ved sterk varme. Rør om under stekingen.

    Skjær paprikaene i strimler, finhakk hvitløken og finsnitt vårløken. Stek grønnsakene raskt i olje i varm panne. Smak til med revet ingefær.

    Bland kyllingbitene med grønnsakene og smak til med salt, pepper og teriakysaus. Rør inn nøttene like før servering.

    Server grønnsakwoken med nykokt jasminris og/eller godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 bunt vårløk
  • finrevet frisk ingefær etter smak
  • salt og pepper etter smak
  • 4 ss teriyakisaus
  • 50 g cashewnøtter
  • 2 ss rapsolje

Fremgangsmåte

  • Del kyllingfiletene i små biter. Stek dem rask i olje i en wok eller stor panne ved sterk varme. Rør om under stekingen.

    Skjær paprikaene i strimler, finhakk hvitløken og finsnitt vårløken. Stek grønnsakene raskt i olje i varm panne. Smak til med revet ingefær.

    Bland kyllingbitene med grønnsakene og smak til med salt, pepper og teriakysaus. Rør inn nøttene like før servering.

    Server grønnsakwoken med nykokt jasminris og/eller godt brød.