Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Tilbehør:
    soyasaus
    ris

    Vask og tørk laksefileten og skjær i biter. Rens og skjær paprika og vårløk i strimler.

    Skjær lime i tynne båter og finhakk chili og ingefær.

    Varm opp oljen i en wokpanne. En stekepanne med litt høye kanter kan også brukes. Tilsett grønnsakene og la dem steke på sterk varme et par minutter under om røring. Tilsett laksebitene og la dem steke med i 2-3 minutter. Tilsett finstrimlet kinakål og varm raskt opp.

    Smak til med salt og pepper og dryss over hakket koriander.

    Server wokretten med jasminris og soyasaus til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 700 g laksefilet uten skinn og bein
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk lime
  • 1 stk finhakket rød chili uten frø
  • 1 dl finhakket frisk koriander
  • 3 ss olje
  • ¼ stk finsnittet kinakål
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Tilbehør:
    soyasaus
    ris

    Vask og tørk laksefileten og skjær i biter. Rens og skjær paprika og vårløk i strimler.

    Skjær lime i tynne båter og finhakk chili og ingefær.

    Varm opp oljen i en wokpanne. En stekepanne med litt høye kanter kan også brukes. Tilsett grønnsakene og la dem steke på sterk varme et par minutter under om røring. Tilsett laksebitene og la dem steke med i 2-3 minutter. Tilsett finstrimlet kinakål og varm raskt opp.

    Smak til med salt og pepper og dryss over hakket koriander.

    Server wokretten med jasminris og soyasaus til.