Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok  potetene møre med skallet på. Del dem i skiver mens de ennå er varme og anrett dem på et fat. Riv salaten og fordel den på fatet.

    Rens fisken fri for skimm og ben. Del den i mindre serveringsstykker og legg dem på salaten.

    Bland sammen rømme, sitronsaft, finhakket dill og sukker. Drypp dressingen over salaten like før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g potet
  • 600 g kokt laks
  • 1 stk hodesalat
  • 3 dl lettrømme
  • ½ stk sitron
  • 2 ss sukker
  • 2 ss hakket frisk dill
Miljøbilde av laks- og potetsalat med sursøt rømmedressing

Fremgangsmåte

  • Kok  potetene møre med skallet på. Del dem i skiver mens de ennå er varme og anrett dem på et fat. Riv salaten og fordel den på fatet.

    Rens fisken fri for skimm og ben. Del den i mindre serveringsstykker og legg dem på salaten.

    Bland sammen rømme, sitronsaft, finhakket dill og sukker. Drypp dressingen over salaten like før servering.