Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Dryss finhakket chili over lakseterningene. Bland limeskall med limesaft og hell det over fisken. Mariner i kjøleskap i minst 30 minutter.

     

    Varm opp woken og ha i 1 ss jordnøttolje. Wok laksen i et minutt mens du vender forsiktig om. Legg laksen til side. Ta vare på marinaden.

     

    Ha resten av oljen i woken. Tilsett grønnsakene og wok i 2 minutter under omrøring. Legg lakseterningene tilbake i woken sammen med marinaden. Wok 1-2 minutter til under forsiktig omrøring til laksen er ferdig. Tilsett soyasaus og sesamolje og dryss over pinjekjerner. Rør forsiktig om og server woken umiddelbart med risnudler.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 450 g laksefilet i terninger
  • saft og revet skall av 1 stk lime
  • 150 g baby gulrot
  • 150 g sukkererter delt i to
  • 150 g grønn frisk asparges delt i to
  • 150 g frisk babymais
  • 150 g blomkål i buketter
  • 225 g kokte risnudler
  • 2 ss jordnøttolje
  • 2 ss lys soyasaus
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Dryss finhakket chili over lakseterningene. Bland limeskall med limesaft og hell det over fisken. Mariner i kjøleskap i minst 30 minutter.

     

    Varm opp woken og ha i 1 ss jordnøttolje. Wok laksen i et minutt mens du vender forsiktig om. Legg laksen til side. Ta vare på marinaden.

     

    Ha resten av oljen i woken. Tilsett grønnsakene og wok i 2 minutter under omrøring. Legg lakseterningene tilbake i woken sammen med marinaden. Wok 1-2 minutter til under forsiktig omrøring til laksen er ferdig. Tilsett soyasaus og sesamolje og dryss over pinjekjerner. Rør forsiktig om og server woken umiddelbart med risnudler.