Gryte med tomater, gulrøtter og poteter servert i panne

Middelhavsgryte med tomater, gulrøtter og poteter

Lettvint og kjempegod gryterett med masse deilige grønnsaker i. Vi har her tilsatt litt torsk i terninger, men du kan gjerne droppe den, om du ønsker det.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje. Tilsett poteter, gulrot og stilkselleri og la det steke med noen minutter uten at det tar farge.

Hell på tomater, og la det koke til grønnsakene er knapt møre.

Tilsett buljongterningen.

Smak til med finhakket rød chili, timian, salt og pepper.

Tørk fisken godt og del den i terninger.

Legg fisken i gryten og la den trekke med til den er ferdig, ca. 5 minutter. Om du ønsker kan du tilsette noen reker.

Server gryten med godt brød og kanskje noen hakkede urter til.

Legg til på Min side
Del på Facebook