Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje. Tilsett poteter, gulrot og stilkselleri og la det steke med noen minutter uten at det tar farge.

    Hell på tomater, og la det koke til grønnsakene er knapt møre.

    Tilsett buljongterningen.

    Smak til med finhakket rød chili, timian, salt og pepper.

    Tørk fisken godt og del den i terninger.

    Legg fisken i gryten og la den trekke med til den er ferdig, ca. 5 minutter. Om du ønsker kan du tilsette noen reker.

    Server gryten med godt brød og kanskje noen hakkede urter til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk hakket løk
  • 2 båt hvitløk - hakket
  • 4 stk potet i biter
  • 2 stk gulrot - skrellet og skåret i skiver
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • finhakket frisk timian
  • 1 stk grønnsakbuljong (terning)
  • salt og pepper
  • 1 stk rød chili - renset for frø og hinner
  • 500 g torskefilet eller annen hvit fisk
Gryte med tomater, gulrøtter og poteter servert i panne

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje. Tilsett poteter, gulrot og stilkselleri og la det steke med noen minutter uten at det tar farge.

    Hell på tomater, og la det koke til grønnsakene er knapt møre.

    Tilsett buljongterningen.

    Smak til med finhakket rød chili, timian, salt og pepper.

    Tørk fisken godt og del den i terninger.

    Legg fisken i gryten og la den trekke med til den er ferdig, ca. 5 minutter. Om du ønsker kan du tilsette noen reker.

    Server gryten med godt brød og kanskje noen hakkede urter til.