Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann. Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.

    Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side. Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene. Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.

    Server woken nylaget og varm.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g risnudler
  • 3 ss søt chilisaus
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 3 ss japansk soyasaus
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje
  • 150 g sukkererter
  • 2 stk rød paprika
  • ½ stk kinakål
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 40 g grovhakkede, ristede cashewnøtter

Fremgangsmåte

  • Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann. Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.

    Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side. Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene. Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.

    Server woken nylaget og varm.