Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

    Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.

    Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

    Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g tagliatelle
  • 400 g brokkoli
  • 7 stk soltørkede tomater
  • 1 stk løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss pesto
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss hakket frisk salvie
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

    Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.

    Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

    Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.