Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.

    Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.

    Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g pasta - valgfri sort
  • 300 g rosenkål
  • 200 g chorizopølse
  • 15 stk rød cherrytomat
  • 4 ss god olivenolje
  • ¾ ts kajennepepper (eller etter smak)
  • salt og pepper
  • 1 dl hakket frisk basilikum
  • 1 dl høvlet parmesan
Pasta med rosenkål, cherrytomat og chorizo

Fremgangsmåte

  • Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.

    Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.

    Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.