Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell sjalottløken og finhakk den.

    Del soppen i skiver.

    Skjær tomatene i båter og fjern kjernen.

    Stek løk og sopp i olie i en stekepanne.

    Kok opp fløten og pisk kremosten ut i den varme fløten.

    Kok pasta etter anvisning på pakken. La den renne godt av.

    Bland kokt pasta og grønnsakene i den varme sausen.

    Tilsett tomatbåter og krydre med salt og pepper. Bland forsiktig rundt.

    Ha pasta i en serveringsbolle. Strø over finrevet parmesan og drypp over litt god olivenolje og sitronsaft.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g tagliatelle eller annen pasta
  • 3 stk sjalottløk
  • 200 g sopp
  • 1 ss olivenolje
  • 5 stk tomat
  • 1 beger kremost naturell
  • 1 dl matfløte
  • salt og pepper
  • revet parmesan
  • 2 ss olivenolje
  • litt sitronsaft
Pasta med friske tomater

Fremgangsmåte

  • Skrell sjalottløken og finhakk den.

    Del soppen i skiver.

    Skjær tomatene i båter og fjern kjernen.

    Stek løk og sopp i olie i en stekepanne.

    Kok opp fløten og pisk kremosten ut i den varme fløten.

    Kok pasta etter anvisning på pakken. La den renne godt av.

    Bland kokt pasta og grønnsakene i den varme sausen.

    Tilsett tomatbåter og krydre med salt og pepper. Bland forsiktig rundt.

    Ha pasta i en serveringsbolle. Strø over finrevet parmesan og drypp over litt god olivenolje og sitronsaft.