Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Begynn med sausen. Bland sammen alle ingrediensene til ponzusausen og la den stå og godgjøre seg.

    Ha ris i bunnen av fire boller.

    Anrett mangoterninger, avokadoskiver og lakseskiver oppå risen. Dryss over finhakket vårløk, ristede pinjekjerner og hakket chili.

    Server pokebollene med ponzusaus.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g ferdig kokt sushiris
  • 400 g lakseloin i tynne skiver
  • 1 stk mango i terninger
  • 1 stk avokado i skiver
  • 4 stk salatblad
  • 1 bunt finhakket vårløk
  • 4 ss ristede pinjekjerner
  • ½ stk finhakket rød chili
  • Ponzusaus:
  • 1 dl soyasaus
  • saften av 1 stk lime
  • 1 ss sukker
  • 2 ss riseddik
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • 1 dl finhakket frisk koriander
  • 1 ts revet frisk ingefær

Fremgangsmåte

  • Begynn med sausen. Bland sammen alle ingrediensene til ponzusausen og la den stå og godgjøre seg.

    Ha ris i bunnen av fire boller.

    Anrett mangoterninger, avokadoskiver og lakseskiver oppå risen. Dryss over finhakket vårløk, ristede pinjekjerner og hakket chili.

    Server pokebollene med ponzusaus.