Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre i vann. Del dem i to.

    Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver.

    Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.

    Skjær rødløk i skiver.

    Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 16 stk små potet
  • 16 stk rød cherrytomat
  • 20 stk sorte oliven
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 4 ss pinjekjerner
  • ½ stk rødløk
  • mynteblader
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre i vann. Del dem i to.

    Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver.

    Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.

    Skjær rødløk i skiver.

    Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.