Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær poteter, tomater og auberginer i tynne skiver.

    Stek auberginskivene i olje.

    Legg poteter, tomater og auberginer, salt, pepper og hvitløk lagvis i en ildfast form.

    Riv osten og ha på toppen.

    Stekes i ovn ved 180°C i en drøy time til potetene er myke.

    La lasagnen stå og hvile ca. 10 min. før servering så den får satt seg.

    Server en deilig grønn salat til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk potet
  • 8 stk tomat
  • 2 stk aubergine
  • 200 g cheddar ost
  • 2 båt hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
Potetlasagne i ildfast form

Fremgangsmåte

  • Skjær poteter, tomater og auberginer i tynne skiver.

    Stek auberginskivene i olje.

    Legg poteter, tomater og auberginer, salt, pepper og hvitløk lagvis i en ildfast form.

    Riv osten og ha på toppen.

    Stekes i ovn ved 180°C i en drøy time til potetene er myke.

    La lasagnen stå og hvile ca. 10 min. før servering så den får satt seg.

    Server en deilig grønn salat til.