Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok byggryn som angitt på pakken.

    Finsnitt rødkålen.

    Dypp brokkolibuketter i kokende vann og la det renne godt av.

    Tin fryste erter og skjær tynne strimler av gulroten f.eks. med en potetskreller.

    Bland ingrediensene til dressingen.

    Bland sammen alt og ha dressingen over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g byggryn
  • ¼ stk rødkål
  • 100 g brokkoli
  • 100 g grønne erter
  • 1 stk gulrot
  • ½ stk granateple
  • Dressing:
  • 4 ss valnøttolje
  • 1 ss eplecidereddik
  • saften av 1 stk lime

Fremgangsmåte

  • Kok byggryn som angitt på pakken.

    Finsnitt rødkålen.

    Dypp brokkolibuketter i kokende vann og la det renne godt av.

    Tin fryste erter og skjær tynne strimler av gulroten f.eks. med en potetskreller.

    Bland ingrediensene til dressingen.

    Bland sammen alt og ha dressingen over.