Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank. Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.

    Server med ris, gjerne jasminris.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g scampi helst frosne rå
  • 2 stk løk
  • 3 båt hvitløk
  • 2 stk rød chili
  • 4 stk rød paprika
  • 2 stk grønn paprika
  • 150 g sukkererter
  • 2 ss olje
  • 4 ss soyasaus

Fremgangsmåte

  • Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank. Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.

    Server med ris, gjerne jasminris.