Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask squashen og beten. Skrell beten.

    Skjær squash og bete i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller noe annet som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.

    Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.

    Server grønnsakspagettien med et dryss av revet pepperrot og smilende egg

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk chioggiabete (polkabete)
  • 50 g revet frisk pepperrot
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2 stk kokte egg

Fremgangsmåte

  • Vask squashen og beten. Skrell beten.

    Skjær squash og bete i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller noe annet som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.

    Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.

    Server grønnsakspagettien med et dryss av revet pepperrot og smilende egg