Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Hakk chili og knus hvitløk og ha det over kjøttstrimlene sammen med den revne ingefæren.

    Hell over juice, soyasaus og 1 ss av oljen.

    Dekk til og mariner i kjøleskap i minst 30 minutter. Rør om av og til.

    Ta vare på marinaden.

    Varm woken og ha i resten av oljen. 

    Wok kjøttet i 4 minutter under omrøring.

    Ha i rødløk, squash og paprika og wok videre i 2 minutter.

    Hell over marinaden og tilsett mango. 

    Dryss over hakket sitronmelisse og server woken umiddelbart med nykokt ris og limebåter.

Svinekjøttet kan erstattes med kylling, scampi eller fisk. Den kan også tilberedes som en vegetarrett ved å bare bruke grønnsakene.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 ts revet frisk ingefær
  • 1 stk hakket rød chili
  • 2 båt hvitløk - knust
  • 250 g indrefilet av svin - i strimler
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss olje
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 1 stk grønn squash i strimler
  • 2 stk rød paprika - i strimler
  • 1 stk mango i biter
  • 2 ss hakket frisk sitronmelisse
Svinewok med mango

Fremgangsmåte

  • Hakk chili og knus hvitløk og ha det over kjøttstrimlene sammen med den revne ingefæren.

    Hell over juice, soyasaus og 1 ss av oljen.

    Dekk til og mariner i kjøleskap i minst 30 minutter. Rør om av og til.

    Ta vare på marinaden.

    Varm woken og ha i resten av oljen. 

    Wok kjøttet i 4 minutter under omrøring.

    Ha i rødløk, squash og paprika og wok videre i 2 minutter.

    Hell over marinaden og tilsett mango. 

    Dryss over hakket sitronmelisse og server woken umiddelbart med nykokt ris og limebåter.

Svinekjøttet kan erstattes med kylling, scampi eller fisk. Den kan også tilberedes som en vegetarrett ved å bare bruke grønnsakene.