Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask, rens og skjær brokkoli i buketter, gulrot og paprika i strimler, sjampinjong i båter og finsnitt vårløken.

    Finhakk frisk ingefær og hvitløk.

    Kok nudlene som anvist på pakken.

    Fres grønnsakene myke i litt olje. Tilsett bønnespirer, ingefær og hvitløk til slutt.

    Server med soyasaus.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 100 g nudler
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk gulrot i strimler
  • 1 stk gul paprika i strimler
  • 10 stk frisk sjampinjong i båter
  • 1 dl bønnespirer
  • 2 ss finsnittet vårløk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 1 ss soyasaus

Fremgangsmåte

  • Vask, rens og skjær brokkoli i buketter, gulrot og paprika i strimler, sjampinjong i båter og finsnitt vårløken.

    Finhakk frisk ingefær og hvitløk.

    Kok nudlene som anvist på pakken.

    Fres grønnsakene myke i litt olje. Tilsett bønnespirer, ingefær og hvitløk til slutt.

    Server med soyasaus.