Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Til sausen:

    Fres alt i en stekepanne og bland inn krydder.

    La sausen putre i noen minutter. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt vann.

    Til servering:

    Legg salaten i bunnen av fire serveringsboller.

    Fordel alle ingrediensene hver for seg oppå salaten.

    Fjern stjerneanisen fra sausen før du legger den oppå salaten.

    Server buddhabollen med lune nachochips.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • Tacosaus:
  • 8 stk finhakket frisk sjampinjong
  • 2 stk finhakket sjalottløk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 4 stk finhakkede tomat
  • 285 g brune bønner (1 pakke)
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 stk stjerneanis
  • Grønnsakene:
  • ½ pk salatmix
  • ½ stk paprika (den fargen du ønsker)
  • 1 stk rødløk i terninger
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 4 ss jalapeno
  • koriander
  • nachochips
  • 4 ss guacamole
Bolle med tacosaus, paprika, tomater, rødløk og guacamole

Fremgangsmåte

  • Til sausen:

    Fres alt i en stekepanne og bland inn krydder.

    La sausen putre i noen minutter. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt vann.

    Til servering:

    Legg salaten i bunnen av fire serveringsboller.

    Fordel alle ingrediensene hver for seg oppå salaten.

    Fjern stjerneanisen fra sausen før du legger den oppå salaten.

    Server buddhabollen med lune nachochips.