Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok grønnsakene knapt møre i ca. 5 dl vann. Ta grønnsakene opp etterhvert. Visp sammen grønnsakkraft, melk, maisstivelse og ost. Kok opp sausen og ha i grønnsakene. Smak til med pepper.

     

    Pastaen kokes etter anvisning på pakken. Server grønnsakstuingen til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g brokkoli delt i små buketter (bruk også stilken)
  • 1 stk stilkselleri (stangselleri) i staver
  • 1 stk sellerirot i staver
  • 1 stk løk i skiver
  • 1 stk purre i skiver
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 5 dl lettmelk
  • 3 ss maisstivelse (maizena)
  • 100 g revet hvitost
  • 100 g norzola
  • 1 stk rød paprika

Fremgangsmåte

  • Kok grønnsakene knapt møre i ca. 5 dl vann. Ta grønnsakene opp etterhvert. Visp sammen grønnsakkraft, melk, maisstivelse og ost. Kok opp sausen og ha i grønnsakene. Smak til med pepper.

     

    Pastaen kokes etter anvisning på pakken. Server grønnsakstuingen til.