Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, skjær kyllingen i biter og vårløken i ringer.

    Skjær paprikaen i terninger og stilksellerien og ananas i biter.

    Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ananasbiter.

    Hell på kokosmelk, og legg i kyllingbiter, limeblader og buljongterningen.

    La det trekke i ca. 10 minutter.

    Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte. Smak til.

    Server gryten med kokt ris til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 båt hvitløk
  • 500 g kyllingfilet
  • 3 stk vårløk
  • 1 stk rød paprika
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 ss rapsolje
  • 3 ss rød karripasta
  • ½ stk frisk ananas
  • 1 boks kokosmelk
  • 3 stk tørkede limeblad
  • 1 stk hønsebuljongterning
  • 150 g sukkererter
  • 2 ss hakket frisk mynte

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, skjær kyllingen i biter og vårløken i ringer.

    Skjær paprikaen i terninger og stilksellerien og ananas i biter.

    Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ananasbiter.

    Hell på kokosmelk, og legg i kyllingbiter, limeblader og buljongterningen.

    La det trekke i ca. 10 minutter.

    Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte. Smak til.

    Server gryten med kokt ris til.