Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

    Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

    Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

    Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 8 skive bacon
  • 4 ss kremost naturell
  • 4 stilk frisk timian
  • salt og pepper
  • Tilbehør:
  • 1 pose knaskerøtter
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rødløk
  • ½ ss rød karripasta
  • 1 ss smør til steking
  • 1 boks kokosmelk
  • salt og pepper
  • 1 ss presset sitronsaft
  • 1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

    Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

    Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

    Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.