Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær opp grønnsakene i pene, like store biter før du begynner å woke.

    Ha olje i woken (du kan også bruke en vanlig stekepanne), og wok grønnsakene i sammen med presset hvitløk. Tilsett tomater delt i båter, og smak til med salt, pepper og sukker. Når grønnsakene er varme men ennå sprø i konsistensen, da er woken ferdig.

    Tilsett en woksaus om du ønsker det.

    Dryss over cashewnøtter og bland til slutt inn friske hakkede urter. Bruk de urtene du liker best eller har for hånden.

    Serveres umiddelbart, gjerne med ris, pasta eller nudler til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk gulrot i strimler
  • 100 g blomkål i små buketter
  • 100 g brokkoli i små buketter
  • 1 stk grønn paprika i strimler eller staver
  • 1 stk rød paprika i strimler eller staver
  • 100 g sukkererter i biter
  • 100 g frisk babymais - hele eller i biter
  • 1 stk snittet løk
  • 16 stk rød cherrytomat
  • 2 båt presset hvitløk
  • 2 ss olje
  • salt, pepper og sukker etter smak
  • 4 ss cashewnøtter
  • 2 ss hakkede friske urter
  • evt. en woksaus om du ønsker det

Fremgangsmåte

  • Skjær opp grønnsakene i pene, like store biter før du begynner å woke.

    Ha olje i woken (du kan også bruke en vanlig stekepanne), og wok grønnsakene i sammen med presset hvitløk. Tilsett tomater delt i båter, og smak til med salt, pepper og sukker. Når grønnsakene er varme men ennå sprø i konsistensen, da er woken ferdig.

    Tilsett en woksaus om du ønsker det.

    Dryss over cashewnøtter og bland til slutt inn friske hakkede urter. Bruk de urtene du liker best eller har for hånden.

    Serveres umiddelbart, gjerne med ris, pasta eller nudler til.