Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til vinaigretten. La den stå lunt i ca. 30 minutter.

     

    Bland kyllingstrimlene med timian, hvitløk og 1 ss av jordnøttoljen. Varm woken og stek kyllingstrimlene i 2 minutter. Legg de til side.

     

    Varm resten av oljen og wok grønnsakene. Start med sopp, gulrøtter og paprika. Deretter hodekål og sukkererter. Vend kyllingbitene i woken og fordel på fire tallerkener. Hell vinaigretten over og pynt med frisk timian.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 450 g kyllingfilet i fine strimler
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 2 båt knust hvitløk
  • 3 ss jordnøttolje
  • 50 g shiitake delt i to
  • 100 g delte sukkererter
  • 4 stk gulrot i tynne strimler
  • 2 stk gul paprika i ringer
  • ½ stk hodekål i tynne strimler
  • Tranebærvinaigrette:
  • 2 ss brunt sukker
  • dl tranebærsaft
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss revet skall av appelsin

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til vinaigretten. La den stå lunt i ca. 30 minutter.

     

    Bland kyllingstrimlene med timian, hvitløk og 1 ss av jordnøttoljen. Varm woken og stek kyllingstrimlene i 2 minutter. Legg de til side.

     

    Varm resten av oljen og wok grønnsakene. Start med sopp, gulrøtter og paprika. Deretter hodekål og sukkererter. Vend kyllingbitene i woken og fordel på fire tallerkener. Hell vinaigretten over og pynt med frisk timian.