Wok med asparges og oksekjøtt

Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Asparges passer utmerket til wok og sammen med spinat og mandler får denne woken en rund og god smak. Tilsetter du litt chili som den siste prikken over i'en, gir det retten et lite "kick".
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok.
  2. Skrell den nederste delen av aspargesene mens de ligger på bordflaten. Skjær i biter, men behold tuppene hele.
  3. Skjær rødløk i båter og babymais i tre biter.
  4. Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig og stek det i litt olje til det får farge. Legg kjøttet til siden.
  5. Stek løken til den er myk, tilsett aspargesbitene, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter.
  6. Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel, spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og hakket chili.
  7. Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen.
  8. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering.
  9. Server kokt ris eller lyst brød til. 
Legg til på Min side
Del på Facebook