Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler. Skjær kyllingen i små biter.

    Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.

    Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.

    Kok nudler etter anvisningen på pakken. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk gulrot
  • 1 ss rapsolje
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • ¼ stk kinakål
  • salt og pepper etter smak
  • Tilbehør:
  • 250 g nudler
  • 1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler. Skjær kyllingen i små biter.

    Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.

    Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.

    Kok nudler etter anvisningen på pakken. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.