Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm oljen i wokpannen.  Tilsett salt.  De oppdelte grønnsakene tas over i mindre porsjoner.  Stekes under konstant omrøring.  Strimlet kylling tas i til slutt.  Du kan bruke ferdig grillet kylling.  Smak til med soyasaus.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ca. 3 ss god sesamolje eller olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 stk blomkål i små buketter
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 1 stk gul paprika i strimler
  • 50 g vårløk , strimlet
  • 2 dl bønnespirer
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i wokpannen.  Tilsett salt.  De oppdelte grønnsakene tas over i mindre porsjoner.  Stekes under konstant omrøring.  Strimlet kylling tas i til slutt.  Du kan bruke ferdig grillet kylling.  Smak til med soyasaus.