New Orleans coleslaw

Coleslaw er en genial måte å bruke hodekål på. En fantastisk salat med masse fiber som passer til det meste.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 hodekål
  • 2 gulrot
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 4 vårløk
  • 100 g valnøttkjerner (pekannøtter kan også brukes)

Dressing

  • 2 dl matyoghurt
  • 2 ss mapel sirup
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Finstrimle kålen. Skrell og riv gulrøttene. Skjær stilksellerien i tynne skiver og vårløk i tynne ringer.

Bland sammen yoghurt, sirup og eddik og smak til med salt og pepper.

Bland til slutt inn hakkede nøtter.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook