Potetsalat med reker

Rester av kokte poteter er et godt utgangspunkt for denne smaksrike salaten som her er blandet med reker og grønnsaker. Her har vi brukt rødløk, pinjekjerner og brekkbønner.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 kokt, kald potet
  • 100 g brekkbønner (bruk gjerne andre grønne bønner)
  • 1 rødløk
  • 300 g rensede reker
  • 50 g pinjekjerner
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • Dressing 1 g
  • 1 ts grov sennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts honning
  • salt og pepper
  • 3 ss olivenolje

Fremgangsmåte

Rist pinjekjernene i en tørr varm panne til de er gylne og sprø.

Kok opp bønnene raskt i lettsaltet vann og avkjøl. Skjær rødløken i skiver og potetene i biter.

Bland forsiktig sammen alle ingrediensene sammen med finhakket kruspersille.

Ha sennep, eddik og honning i en bolle og pisk inn olje til en dressing. Smak til med salt og pepper. Blir dressingen for tykk, kan du spe med litt vann.

Hell dressingen over salaten og pynt med kruspersille.

Server gjerne godt brød eller knekkebrød til.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook