Rødkålsalat med eple og stilkselleri

Amerikansk coleslaw lages helst av hvit hodekål, men det er både godt og pent med rødkål. Server salaten til all slags stekt mat, både kjøtt og fisk.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 rødkål
  • 0,5 grønn paprika
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 syrlig eple

Dressing

  • 1 dl lettrømme
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ss hakket frisk estragon
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Strimle kålen fint, det er lettest med en god ostehøvel. Rens og skjær paprikaen i små terninger, stilksellerien i tynne skiver. Skrell eplet og skjær det i små terninger.

Bland alt.

Rør sammen ingrediensene til dressingen og bland den i salaten.

Sprekt og friskt tilbehør til stekte fisk- og kjøttretter.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook