Salat a la Waldorf

Dette er en frisk og klassisk salat som her er laget med en olje- og eddikdressing i stedet for med majones og krem. Salaten passer veldig godt til jul.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 eple
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 bunt frisk kruspersille
  • 1 pk småbladet salat
  • 75 g valnøttkjerner
  • 2 ss olje
  • 1 g eplecidereddik

Fremgangsmåte

  1. Kjern ut eplene og skjær dem i tynne båter. Drypp over sitronsaft slik at eplene ikke blir brune.
  2. Rens selleri og skjær den i tynne skiver.
  3. Finhakk persille, også stilkene.
  4. Band epler, salat, selleri og persille med valnøtter, olje og eplesidereddik i en salatbolle og server.
Sist oppdatert 25. november 2019
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook