Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat. Bland olje og eddik og hell over. Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk tomat i skiver
  • 6- 8 stk rød cherrytomat i skiver
  • 15 stk valnøttkjerner ristet i tørr varm panne
  • ca. 30 g ruccula revet i mindre biter
  • ca. 50 g blåmuggost i tynne skiver
  • dl olje - gjerne valnøttolje
  • 1- 2 ss balsamicoeddik
Tomatsalat med røde tomater og gule cherrytomater servert på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat. Bland olje og eddik og hell over. Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.