Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

    Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander. Hell over dressingen og bland godt. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.

    Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g grønnkål
  • 1 stk rød paprika
  • dl hakket frisk koriander
  • 2 stk gulrot
  • 2 stk vårløk
  • 1 dl peanøtter
  • Dressing:
  • 2 ss soyaolje
  • 2 ts raspet frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ts brunt sukker

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

    Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander. Hell over dressingen og bland godt. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.

    Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.