Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Forvell aspargesbønner og vask salaten. Vask og skjær vårløk og reddiker i skiver, skrell og riv reddich. Skjær mangoen i båter, fjern skallet og skjær mangoen deretter i skiver.

    Bland chilisaus og lime. Ha salaten i en bolle eller et fat og ha i resten av ingrediensene. Hell over dressingen rett før servering, eller server den i en skål ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 pk ruccula
  • 1 stk reven rettich
  • 3 stk vårløk
  • 1 pk aspargesbønner
  • 1 bunt reddik i skiver
  • 100 g røde druer
  • 1 stk mango i skiver
  • 5 stk hakkede valnøttkjerner
  • 3 ss chilisaus - søt type
  • saften av 1 stk lime

Fremgangsmåte

  • Forvell aspargesbønner og vask salaten. Vask og skjær vårløk og reddiker i skiver, skrell og riv reddich. Skjær mangoen i båter, fjern skallet og skjær mangoen deretter i skiver.

    Bland chilisaus og lime. Ha salaten i en bolle eller et fat og ha i resten av ingrediensene. Hell over dressingen rett før servering, eller server den i en skål ved siden av.